OVER ONS

Dineke Bonnier

Dineke Bonnier

(praktijkhoudster & logopedist-stottertherapeut)

Sinds 2018 ben ik werkzaam als logopedist en stottertherapeut in deze fijne praktijk, waar ik met veel enthousiasme en plezier oplossingen vind om mensen te ondersteunen in hun communicatie.

Ik ervaar mijn werk als ontzettend waardevol, omdat ik iedere dag getuige ben van groei. Ik heb veel respect voor mensen die aan hun spreken werken en ik zet me er volledig voor in dat ze hun doelen bereiken.

In mijn behandelingen vind ik het belangrijk dat er een open sfeer is, direct maar vriendelijk, waardoor in vertrouwen gewerkt kan worden aan het gewenste resultaat. Ik kijk graag breed naar mensen en hun systemen en ik neem de tijd om goed te zien wat iemand nodig heeft. Dat helpt me om efficiënt te werken.

Voordat ik bij Logopedie en Stottertherapie Elst terecht kwam, heb ik met veel enthousiasme en plezier gewerkt in verschillende allround logopediepraktijken, waar ik mensen van alle leeftijden heb gezien.

Ik werk graag met zowel kinderen als volwassenen aan taal- en spraakproblematiek, stem en adem, gehoor, slikproblemen en vloeiendheidsstoornissen.

Mijn specialisatie in vloeiendheidsstoornissen is de ECSF (European Specialization in Fluency Disorders) waarin ik me heb geschoold in stotteren en broddelen, samen met logopedisten van over de hele wereld.

Verder ben ik lid van de NVST en geregistreerd in het EFS (European Fluency Specialist) register, waarvoor ik me ieder jaar bijschool.

Samen met Anne van Eupen, van Stottertherapie Nijmegen, werk ik nauw samen om de stottertherapie in onze regio zo goed mogelijk te organiseren en cliënten en collega logopedisten te helpen en te ondersteunen. De kennis van en het inzicht in stotteren worden zo vergroot, en de kwaliteit van diagnostiek en behandeling worden bewaakt en verbeterd.

Momenteel met zwangerschapsverlof tot circa half februari.
Daarna weer dinsdag, donderdag en vrijdagochtend aanwezig (Dorpsstraat)

Opleiding en bijscholingen Dineke Bonnier:
Klik hier voor een overzicht.