Anne-Karien van Eupen

Anne-Karien van Eupen
(logopedist en stottertherapeut)
Werkzaam bij Stottertherapie Nijmegen.
Klik hier voor de website 

 

Onze praktijk in Elst werkt nauw samen met Anne van Eupen, die bijna 25 jaar praktijkhoudster is geweest van Logopediepraktijk Elst.
Samen met de Nederlandse Vereniging voor Stottertherapie (NVST) werken Anne en Dineke samen om de stottertherapie in onze regio zo goed mogelijk te organiseren en cliënten en collega logopedisten te helpen en te ondersteunen. De kennis van en inzicht in stotteren worden zo vergroot, en de kwaliteit van diagnostiek en behandeling worden bewaakt en verbeterd.

In een tweemaandelijks intercollegiaal overleg werken Anne en Dineke door intervisie in een team van stottertherapeuten aan verbetering van de kwaliteit van hun logopedisch handelen.

Regelmatig wordt er ook een Stottercafé Nijmegen georganiseerd in samenwerking met Demosthenes, de vereniging voor mensen die stotteren, waarin mensen elkaar kunnen ontmoeten.

Voor sommigen is het fijn dat er naast individuele begeleiding voor het stotteren ook groepstrainingen worden aangeboden via de landelijke Damsté-groepen, waar Anne ook IZS-therapeut is.

Opleiding en bijscholingen Anne van Eupen:
Klik hier voor een overzicht.

Anne van Eupen is kwaliteitsgeregistreerd klik hier voor het overzicht.