Constance Hendrickx

Constance Hendrickx
(logopedist en taal-spraakpatholoog)
Maandag aanwezig in de praktijk in de Dorpsstraat 29 E4.

 

Taal en spraak hebben altijd mijn interesse gehad, Na de bachelor Taalwetenschap en de master Taal-en Spraakpathologie afgerond te hebben, ben ik gestart als docent Nederlands als tweede taal (Nt2) en Inburgering. Aangezien ik mijn kennis graag op een breder vlak praktisch toepas, ben ik Logopedie gaan studeren. Meteen na het afstuderen kon ik van start als docent bij de opleiding Logopedie aan de Hogeschool in Nijmegen en als logopedist bij het Pontem College in Nijmegen waar ik anderstalige leerlingen begeleid bij hun taal- en/of spraakprobleem. Daarnaast werk ik sinds 2012 op de maandag in de allround-logopediepraktijk in Elst. Hier zet ik mijn theorie-en praktijkervaring in om kwalitatieve zorg te bieden aan zowel kinderen als volwassenen. Het is mijn streven om doelgericht te behandelen in een prettige en vertrouwde omgeving. Bij problemen in taal, spraak of communicatie help ik je graag vooruit. Tot ziens in de praktijk!

 Opleiding en bijscholingen Constance Hendrickx:
Klik hier voor een overzicht.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.