Charlotte Hoftijzer

charlotte-2

Charlotte Hoftijzer
(logopedist)
Woensdag en vrijdagmiddag aanwezig in Elst Logopedie en stottertherapie praktijk Dorpsstraat 29 E4
Dinsdag donderdag en vrijdag ochtend Lokatie “De Zon” 
Forum 8  in Elst

Ik ben Charlotte Hoftijzer. Sinds april 2012 werk ik als logopediste vier dagen per week met veel plezier in Logopediepraktijk Elst.  Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij mij terecht met allerlei logopedische klachten.

Voordat ik aan de opleiding Logopedie begon wist ik dat ik graag met taal wilde werken. En mensen wilde helpen bij hun gezondheid en welzijn. De keuze voor deze opleiding was dan ook snel gemaakt. Gaandeweg de opleiding en diverse stages ontdekte ik de veelzijdigheid van het vak en merkte ik dat ik veel voldoening haal uit het werken met volwassenen en ouderen die communicatieproblemen hebben bij een neurologische aandoening. Ook vind ik het heel leuk om kinderen en volwassenen met stem- en keelklachten vooruit te helpen.

Sinds 2012 werk ik bij Logopediepraktijk Elst daar zijn mijn interesses gegroeid en inmiddels heb ik een aantal cursussen op het gebied van stem- en keelklachten gevolgd waaronder de cursus manuele facilitatie van de larynx. Naast mijn praktijkervaring heb ik ook ervaring opgedaan in het speciaal onderwijs waar ik peuters, kleuters en kinderen in de basisschoolleeftijd met autismespectrumstoornissen vooruit heb geholpen in hun spraak- en taalontwikkeling. Het mooie aan mijn werk vind ik om op zoek te gaan naar een oplossing die precies bij mijn cliënten past, want iedere cliënt is uniek.

Opleiding en bijscholingen Charlotte Hoftijzer:
Klik hier voor een overzicht.

Reageren is niet mogelijk