Anne Klein Kranenberg

Anne Klein Kranenberg
(logopedist-stottertherapeut)
Dinsdag- en vrijdagochtend aanwezig op locatie ‘’de Zon’’ in Elst.

 

Mijn naam is Anne Klein Kranenberg. Sinds juli 2018 ben ik afgestudeerd als logopedist. Ik heb altijd al interesse gehad in spraak en taal. Daarnaast vind ik het fijn om met mensen te werken en als logopedist kan ik dit goed combineren. In september 2014 ben ik gestart met de opleiding logopedie in Nijmegen. Tijdens mijn studie en stages heb ik mij vooral gericht op kinderen met problemen op het gebied van taal, spraak en eten en drinken. Ik heb niet alleen kennis en ervaring opgedaan met het werken met kinderen, maar ook met volwassenen. Tijdens mijn vierdejaars stage heb ik met  veel plezier in de logopediepraktijk in Elst gewerkt. Tot mijn grote vreugde mocht ik hier vanaf augustus 2018 starten als logopedist. Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten zich op hun gemak voelen en dat we samen tot een passend behandelplan komen, dat aansluit op de wensen en behoeften van de cliënt.

 

Opleiding en bijscholingen Anne Klein Kranenberg:
Klik hier voor een overzicht.

 

Reageren is niet mogelijk