Home

Welkom bij logopedie- en stottertherapiepraktijk Elst

Logopediepraktijk Elst heeft zijn hoofdlocatie gevestigd in het gezondheidscentrum 'Vida Sana' in het centrum van Elst. Daarnaast heeft de praktijk een dependance in de Westeraam, en een stottertherapie-dependance in Nijmegen. De logopediepraktijk is allround. Dat wil zeggen dat vrijwel alle voorkomende logopedische hulpvragen (alles wat met een goede communicatie te maken heeft) op deskundige en klantviendelijke manier behandeld worden.

IMG_0305.JPGzwart-wit   IMG_0295.JPGzwart-wit   imagesCACW0P4F

Ons team van vier logopedisten zijn up to date en zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Tevens zijn zij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) en Nederlandse Vereniging voor Stottertherapie (NVST). Zowel volwassenen als (jonge) kinderen zijn welkom bij logopedie praktijk Elst. Indien er een medische noodzaak is, kan de behandeling bij u thuis plaatsvinden.

Onze praktijk is maandag t/m vrijdag geopend van 08:30 uur tot 18:00 uur. In de Westeraam zijn we ook nog dinsdag t/m donderdag aanwezig. In Nijmegen op maandagmiddag, woensdag en vrijdag.

Nieuwsgierig of interesse? Loop even binnen bij één van onze vestigingen en vraag gerust om advies!

Dit is wat klanten over ons melden (CTO logo klanttevredenheidsonderzoek 2013-2014)

Wat vindt u goed aan de dienstverlening van onze logopedist?

het serieus nemen van de klachten

De logopedist was heel vriendelijk. Ze bedacht hele goeie oplossingen voor het verhelpen van mijn klacht. Aangezien ik ook naar andere praktijken ben geweest in het verleden, vond ik haar de beste logopedist die ik had.

kindvriendelijk duidelijke opdrachten en concreet materiaal voor thuis

ze is vriendelijk en heel behulpzaam

Ze pakt aan, zet door, is duidelijk en stevig.

goed aangesloten bij de leeftijd

erg vriendelijk voor kinderen

erg betrokken met client. is op de hoogte. erg kindvriendelijk. 100% betrokken en bezig doel te bereiken

Ze is vriendelijk en neemt de tijd voor je. Ze luistert goed en het lukte haar om mijn kind snel op zijn gemak te laten voelen.

De oprechte persoonlijke betrokkenheid die ze tegenover de cliënt heeft en die o zo belangrijk is voor het vertrouwen dat er tussen logopedist en cliënt moet zijn.

de werkwijze, fijne contact tussen cliënt en ouder probleem met het uitspreken van de R snel verholpen.

We zijn geholpen door Charlotte en zijn ontzettend tevreden over haar. Geen gedoe of poespas. Lekker helder en nuchter. Ze behandelt je met veel respect en leeft zich echt in belevingswereld van mijn zoontje in. Waardoor hij alles met plezier gedaan heeft en er serieus mee omging. Ze is lief, vriendelijk en begrijpend en toch heel kordaat en zeker van haar zaak. Ze schept een veilige sfeer en binnen niet al te lange tijd is behandeling succesvol beeindigd.

Een vriendelijke meedenkende persoon

Duidelijk en makkelijk in de omgang

Dat ze thuis kwam om te behandelen

KwPa        dtlstempel